Primarul bate la usa de doua ori

In jos

Primarul bate la usa de doua ori

Mesaj  Admin la data de Vin Aug 06, 2010 6:57 pm

De la prima oră a dimineții, înarmat cu o agendă și un pix, primarul bate din poartă în poartă, pentru a le comunica locuitorilor comunei că au obligația de a tăia iarba crescuta în fața casei, de a curăța pomii, de a duce în curtea proprie lemnele și utilajele agricole, de a aduna gunoaiele și de a contribui la aspectul comunei, care de curând a fost nominalizat la „Cel mai frumos sat din România”!

De la începutul săptămânii, în fiecare zi primarul se deplasează pe jos și le aduce la cunostiiță oamenilor, îndatoririle pe care le au. În Belinț sunt în total 714 numere de case și 585 de gospodării efectiv. Oamenii vor avea la dispoziție o perioadă de timp în care vor trebui să se țină de promisiune. În caz contrar, printr-o Hotărâre de Consiliu Local, belințenii riscă amenzi de până la 1000 Lei.
„Este inadmisibil. Le-am trimis unora și 3-4 somații, să-și îngrijească terenul din fața casei, să-l curețe și să-și taie iarba. Acum nu vor mai putea spune că nu le-am spus” ne-a spus Florin Laza, primarul comunei.
„Se ia curentul de câteva ori pe zi, din cauza crengilor care cad pe linia de înaltă tensiune. Tot la noi ajung sesizările. Nu se mai poate așa” a mai adăugat Florin Laza.

Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 58
Varsta : 33
Localizare : Romania/Timis/Lugoj/Belint
Data de inscriere : 28/07/2008

Vezi profilul utilizatorului http://belint.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum