Ansamblul de dansuri Hora Belințului la Ziua Recoltei 2010

In jos

Ansamblul de dansuri Hora Belințului la Ziua Recoltei 2010

Mesaj  Admin la data de Mier Sept 22, 2010 11:06 pm

Ansamblul de dansuri Hora Belințului va participa în acest sfârșit de săptămână, pe scena organizată de la Muzeul Satului din Timișoara, la Târgul Produselor Tradiționale Ecologice și Meșteșugărești din Banatul Istoric. Evoluția lor este programată pentru ziua de sâmbătă, de la ora 14.

Evenimentul organizat de CJT și Direcția pentru Agricultură Timiș, oferă posibilitatea cxelor interesați de a-și achiziționa produse de sezon, legume, fructe, miere de albine, carne și preparate din carne, pește, lactate și preparate din lapte, produse gastronomice etc. La acest târg și-au anunțat participarea peste 100 producători din mai multe județe: 40 producători de legume, 21 producători cu fructe și sucuri naturale, 7 producători de brânză, 6 producători cu miere de albine și produse apicole, 5 producători de carne și produse din carne, 12 producători cu produse gastronomice, 9 producători cu produse de patiserie și un producător cu pește.
De asemenea la acest târg participă și producători din Serbia și Ungaria cu vinuri, brendy, produse de patiserie și produse gastronomice specifice. Reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Kikinda prezintă oferte de agroturism.
La acest târg și-au anunțat participarea și producători de semințe, îngrășăminte, cu produse ecologice de tratare a semințelor.
Manifestările cultural-artistice sunt grupate pe cele trei zile de târg astfel: ziua de vineri 24.09, sub genericul „Pita din Banat”, sâmbătă 25.09 „Ziua Recoltei” și duminică 26.09 „Ziua Recoltei”.

Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 58
Varsta : 33
Localizare : Romania/Timis/Lugoj/Belint
Data de inscriere : 28/07/2008

Vezi profilul utilizatorului http://belint.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum